Πώς μπορώ να κάνω τα έπιπλά από μπαμπού να διαρκέσουν περισσότερο!

Ένα προϊόν  που παρατείνει τη διάρκεια ζωής των επίπλων μπαμπού

Η υπερβολική έκθεση στην υγρασία ή το φως του ήλιου μπορεί να προκαλέσει αποδυνάμωση των ινών ξύλου και να οδηγήσει σε ρωγμές, παραμόρφωση, αποχρωματισμό και θραύσματα. Ένας μοναδικός τρόπος προστασίας των επίπλων μπαμπού από αυτά τα στοιχεία είναι να τα περάσετε την προστατευτική επίστρωση Bamboo Care της Standex η οποία προστατεύει από τις ακτίνες UV του ήλιου ενώ ταυτόχρονα τρέφει το ξύλο εσωτερικά

Πλεονεκτήματα   

  • Φιλικό στο περιβάλλον προϊόν
  • Εύκολη εφαρμογή
  • Άψογο φινίρισμα
  • Υψηλή προστασία από την υγρασία
  • Αντοχές στα ήπια οικιακά απορρυπαντικά.
  • Εφαρμογή χωρίς μυρωδιές
  • Γρήγορο στέγνωμα

Πώς εφαρμόζω το Bamboo Care της Standex  

Τα έπιπλα από μπαμπού μπορεί να μαυρίσουν ή να σκουρύνουν με την πάροδο του χρόνου λόγω της έκθεσης στην υγρασία, το ηλιακό φως ή την ανάπτυξη μούχλας. Για να φινιρίσετε και να αναννεώσετε τα έπιπλα από μπαμπού, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

Καθαρίστε και αφαιρέστε τη μούχλα: Ξεκινήστε καθαρίζοντας τα έπιπλα σχολαστικά για να αφαιρέσετε τυχόν επιφανειακές ακαθαρσίες, σκόνη ή βρωμιά.

Τρίψτε την επιφάνεια: Εάν το σκούρο εξακολουθεί να υπάρχει, για να επαναφέρετε τα έπιπλα από μπαμπού, μπορείτε να δοκιμάσετε να τρίψετε ελαφρά την επιφάνεια. Χρησιμοποιήστε λεπτόκοκκο γυαλόχαρτο (π.χ., 220) και τρίψτε προς την κατεύθυνση του κόκκου μπαμπού. Να είστε ευγενικοί για να μην καταστρέψετε τις ίνες μπαμπού. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των επιφανειακών λεκέδων και του αποχρωματισμού.

Εφαρμόστε το φινίρισμα επίπλων από μπαμπού: Αφού καθαρίσετε το μπαμπού, εφαρμόστε το Standex Bamboo Care. Αυτό θα βοηθήσει στην προστασία του μπαμπού από μελλοντικό αποχρωματισμό και θα του δώσει